Portofoliu lucrari Marmura

Portofoliu lucrari marmura. Cea mai potrivita carte de vizita, care sa ne reprezinte, este portofoliul nostru de lucrari cu marmura. Asta este marturie a stilului si calitatii produselor noastre.
Remarcandu-se prin absoluta unicitate, cromatica , textura sau venaturi.
Lucrarile noastre cu granit ne definesc prin realizare, in timp ce va reprezinta pe dvoastra. Va puteti bucura de inspiratia care v-o transmit, dar puteti indrazni sa va creati stilul vostru unic, noi suntem aici pentru a pune in practica toate ideile voastre.

Marmura cu preț bun La Rocas Decor. Marmura este o rocă sedimentară (metamorfica) de origine termică, formată prin metamorfozarea calcarului. Plăcile de marmură sunt venerate pentru eleganță și frumusețe. Caracteristica plăcilor de marmură include durabilitate ridicată, duritate, curățare ușoară, strălucire și eleganță.

Motivele pentru alegerea plăcilor de marmură pentru lucrările de pardoseală sunt: Durabilitate ridicată, duritatea, versatilitate și valoare crescută la domiciliu. Extrem de variata si sofisticata, marmura se foloseste la placarea peretilor interiori, la blaturi, pardoseli, livinguri, holuri, baie, trepte interioare si pervaze. La exterior se preteaza pentru placare de gard, soclu, fatada, scari, terase, capace de porti, gard si stalpi.

Suntem producatori si importatori pentru placi de marmura de toate culori neagra, crem, verde, galbena,rosie, bej, antracit, gri, albastra, aurie si alba. Marmura de vanzare La Rocas Decor care detine  depozite in Bucuresti, Cluj, Sibiu, Timisoara, Bistrita, Oradea si Budapesta. Va oferim mii de mp de  piatra naturala   si la preț bun pentru marmura in Romania. Disponibile lastre mari si placaje in multiple dimensiuni si finisaje.

PORTOFOLIU LUCRARI MARMURA – ROCAS DECOR

La comanda clientului prelucram si montam  blat pentru bucatarie si baie, trepte si contratrepte , glafuri pentru ferestre exterior si interior, pervaze. Executam orice alta aplicatie personalizata nevoilor dumneavoastra. In locatiile noastre primiti preț mic pentru marmura in Romania. Pentru a te bucura pe termen lung de proiectul teu frumos ar fi indicat periodic impermeabilizarea marmurei cu solutii STONETECHN.

Termen de executie scari si glafuri in 2-3 zile !

cere oferta personalizata !

Portofoliu lucrari marmura Rocas Decor 
Oferim consultanta, masuratori si montaj profesional de marmura si granit in Cluj Napoca si in toata tara.In cateva minute primiti  oferta personalizata pentru proiectele care aveti in derulare. Preț bun La Rocas Decor pentru  marmura in Romania ! Producem la comanda si montam trepte, blat si glafuri pentru ferestre exterior si interior in termen scurt. Cumpara direct de la producator marmura alba si neagra de calitate.

DEPOZIT DE MARMURA EXTERIOR SI INTERIOR CU LIVRARE IN :

Arad, Bacau, Baia Mare, Bulevardul muncii, Baciu, Beclean, Beius, Bistrita, Blaj, Borsa, Brad, Brasov, Braila, Bucuresti, Buzau, Buzias, Calea Turzii, Corbeanca, Carei. Campia Turzii, Câmpina, Cluj-Napoca, Cluj, Constanta, Covasna, Craiova, Curtea de Arges, Aiud, Alba Iulia, Alexandria, Dej, Deva, Hunedoara.

Otopeni, Baneasa, Gheorgheni, Gherla, Giurgiu, Hunedoara, Iasi, Simeria, Jimbolia, Lugoj, Lupeni, Mangalia, Marghita, Medias, Miercurea Ciuc, Moldova Noua,  Nadlac, Nasaud, Navodari, Negresti-Oas, Odorheiu Secuiesc, Oradea, Petrosani, Zalau, Piatra Neamt, Pitesti, Ploiesti, Predeal, Reghin, Resita, Satu Mare, Sebes, Sfantu Gheorghe, Sibiu, Sighetu Marmatiei, Sighisoara, Sinaia, Floresti, Slobozia, Suceava, Targoviste, Targu Jiu, Targu Mures, Timisoara, Turda, Vatra Dornei.