MONTAJ DE MARMURA – DEPARTAMENT MONTAJ

Montaj de marmura in Cluj Napoca. Solutia completa pentru dvoastra include si montajul produselor achizitionate de la Rocas Decor.
Echipele noastre de montatori specializati in placari cu marmura si granit executa pe tot teritoriul Romaniei si in Europa montaje profesionale de piatra naturala . Ne ocupam de proiecte rezidentiale si publice, la standarde de calitate europene, oferind garantie pentru lucrarile realizate. Rocas decor cu echipe de profesionisti ofera si monteaza piatra cubica in toata tara. Pret accesibil si calitate.

Montaj lastre de marmura model bookmatch pentru pardoseli orizontale sau verticale de echipe spesializate si cu experienta. Cu mare experienta manipulam si montam piese mari debitate din lastre de marmura sau granit.

Pentru a pastra marmura, travertinul, calcarul, granitul sau alte suprafete din piatra naturala la aspectul initial si pentru a oferi protectia maxima impotriva matuirii, zgarieturilor si petelor se ocupa Rocas Decor. Montaj de marmura in Cluj Napoca.

Putem sa va oferim un program de intretinere regulat in intervale mai scurte sau mai lungi pentru intretinerea si reconditionarea pietrei dumneavuastra.

cere oferta personalizata !

 


Montaj piatra naturala. Solutia completa pentru dvoastra include si montajul produselor achizitionate de la Rocas Decor.
Echipele noastre de montatori specializati in placari cu marmura si granit executa pe tot teritoriul Romaniei si in Europa montaje profesionale de piatra naturala . Ne ocupam de proiecte rezidentiale si publice, la standarde de calitate europene, oferind garantie pentru lucrarile realizate. Rocas decor cu echipe de profesionisti ofera si monteaza piatra cubica in toata tara. Pret accesibil si calitate.

cere oferta personalizata !

Informatii si comenzi

PUPAZA MIHAELA

tel: 0769026484

MONTAJ EXTERIOR

Doriți să vă reamenajati casa sau curtea? Treaba asta trebuie lăsata întotdeauna pe mâna profesioniștilor. Rocas Decor executa  placari cu granit,travertin,marmura interior si exterior.

Cu echipe de profesionisti montam pardoseli, trepte si pervaze in toata tara. Placarea cu pavaje,pavele si dale din piatra naturala pentru alei,terase,trotoare.

Pret accesibil si calitate.

MONTAJ MARMURA

Montaj marmura. Solutia completa pentru dvoastra include si montajul produselor achizitionate de la Rocas Decor.
Echipele noastre de montatori specializati in placari cu marmura si granit executa pe tot teritoriul Romaniei si in Europa montaje profesionale de piatra naturala . Ne ocupam de proiecte rezidentiale si publice, la standarde de calitate europene, oferind garantie pentru lucrarile realizate. Rocas decor cu echipe de profesionisti ofera si monteaza piatra cubica in toata tara. Pret accesibil si calitate.    cere oferta personalizata !

 

MONTAJ BLATURI DE GRANIT SAU COMPOZIT  QUARTZ

Va putem oferi consultanta gratuita in alegerea de compozit cuart sau granit pentru blat de bucatarie sau baie in Cluj Napoca si in toate showroom-urile din tara. Va putem face o oferta personalizata pentru ca dumneavoastra sa beneficiati de solutia cea mai eficienta pentru proiectele in care vom colabora!

Rocas Decor executa si monteaza blaturi de bucatarie quartz in doar 2-3 zile. Servicii de pachet complet: masuratori la fata locului, livrarea si montajul blaturilor de bucatarie pe mobilier. Alege acum montaj de COMPOZIT QUARTZ de calitate.

 

MONTAJ TREPTE/CONTRATREPTE

Asiguram montaj professional pentru placări scări, trepte, contratrepte și plinta, executate din orice tip de piatra naturala pentru exterior si interior. Montam la cerere blaturi, scari din marmura , glafuri interioare sau exterioare,pervaje.

In calitate de producator si importator de piatra naturala , Rocas Decor detine cele mai mari depozite din Romania. Va punem la dispozitie peste 400000 de mp de granit fiamat sau lostruit si placaje din andezit. Multiple dimensiuni si finisaje: fiamate, mate, periate sau lustruite. De asemenea avem lastre mari de granit si marmura. Prelucram la cerere blaturi de bucatarie, trepte si contratrepte , glafuri interioare sau exterioare,pervaje. Executam orice alta aplicatie personalizata nevoilor dumneavoastra. In oricare din locatiile noastre veti gasi intotdeauna preturi competitive si promotii atractive.

Termen de executie scari si glafuri in 2-3 zile !

MONTAJ LASTRE DE MARMURA

Montaj lastre de marmura si granit model bookmatch pentru pardoseli, montaj pe plan orizontal sau vertical cu echipe spesializate si experimentate. Cu profesionalism manipulam si montam piese mari debitate din lastre de marmura sau granit in functia de comanda clientului si arhitectului.

Marmura bookmatched este modelul care constituie un trend tot mai avansat in design-ul interior. Se obtine prin dispunerea simetrica  pe o axa sau doua a placilor de marmura taiate din bloc. Obtinandu-se efectul de imagine in oglinda. Modelul obtinut confera unicitate absoluta ambientului in care este plasat.

O alta lume ! O alta abordare in Piatra Naturala! Arta, lux, stil, rafinament. Scenografia perfecta pentru locul tau unic, viu, personalizat.

In calitate de producator si importator de marmura si travertin, Rocas Decor detine cele mai mari depozite din Romania. Va punem la dispozitie peste 400000 de mp de placaje granit fiamat  si placaje din marmura alba. Multiple dimensiuni si finisaje: fiamate, mate, periate sau lustruite. De asemenea dispunem de lastre mari de granit,marmura  si travertin.

Prelucram si montam la cerere lastre,blaturi, trepte si contratrepte , glafuri interioare sau exterioare,pervaje. Executam orice alta aplicatie personalizata nevoilor dumneavoastra. In oricare din locatiile noastre veti gasi intotdeauna preturi competitive si promotii atractive.

montaj piatra cubica Cluj.

MONTAJ PIATRA CUBICA

Rocas Decor cu echipe  specializate în montajul de piatra cubica pune la dispoziția clienților cele mai bune servicii de : consultanta, achiziție materiale, implementarea lucrării și întreținere. Executam montaj de piatra cubica , montaj borduri andezit si rigole. La lucrările de piatra cubica oferim 10 ani garantie !

SLEFUIRE SI RECONDITIONARE MARMURA

Rocas Decor cu echipamente de ultima generatia si personal calificat ofera servicii de slefuire si reconditionare a marmurei,granit,si travertine. Procesul complet include operațiunea de degroșare, șlefuire, lustruire și tratamente. Prețul manoperei dar și costul total al lucrării se vor stabili după vizită spesialistului nostru la locația  lucrari.

 

Montaj marmura Rocas Decor
Va putem oferi consultanta gratuita in alegerea de piatra naturala si montaj profesional in Cluj Napoca si in toate showroom-urile din tara. Va putem face o oferta personalizata pentru ca dumneavoastra sa beneficiati de solutia cea mai eficienta pentru proiectele in care vom colabora! Rocas decor cu meseriasi specializati montaza marmura si granit  in toata tara.Pret accesibil si calitate.   cere oferta de  montaj   acum !

Montaj marmura Cluj Napoca| Montaj marmura Timisoara| Montaj marmura Bucuresti| Montaj marmura Oradea| Montaj marmura Sibiu| Montaj marmura Bistrita| Montaj marmura Zalau|