MARMURA BOOKMATCH


Marmura bookmatched este modelul care constituie un trend tot mai avansat in design-ul interior. Se obtine prin dispunerea simetrica  pe o axa sau doua a placilor de marmura taiate din bloc. Obtinandu-se efectul de imagine in oglinda. Modelul obtinut confera unicitate absoluta ambientului in care este plasat.

Aceasta este lumea pe care ti-o oferim printr-un show-room nou, exclusivist, situat in Cluj Napoca str.Campina nr.62. Marmura, granit, quarzit, onix care respira prin culori vii si forme uimitoare. Simboluri care te conduc subtil la esenta, natura eternizata printr-un triumf absolut asupra efemeritatii artei create. Un spectacol de elita pentru rafinati si pretentiosi.

Ne mandrim cu capacitatea noastra de a ne inspira clientii cu privire la cele mai potrivite suprafete din granit si marmura. Datorita cunostintelor noastre, suntem capabili de a recomanda suprafete si finisaje unice atat pentru amenajari interioare , cat si exterioare, indiferent de anvergura, pentru a realiza impreuna proiecte uimitoare.

De ce sa ne alegi?

Pasiunea noastra pentru calitate. Atentia noastra pentru detaliu ne califica sa fim alegerea cea mai potrivita pentru recomandarea materialelor potrivite stilului dumneavoastra. Piatra Naturala oferita este importata din cele mai importante cariere din intreaga lume. Si este ideala pentru utilizarea ei in proiecte personalizate.

Dispunem de o gama diversa de marmura, granit, onix si quartz. Cu valente cromatice variind de la subtile si eterice nuante de alb, crem, pana la vibrante nuante de rosu , albastru profund sau verde intens, toate acestea fiind destinate pentru a conferi stil si viata interiorului dvoastra.

cere oferta chiar acum !

Mai multe modele de granit la : ROCAS DECOR LUX DEPARTMENT

Marmura placaje model bookmatch Rocas Decor
Va putem oferi consultanta gratuita in alegerea de marmura si granit in Cluj Napoca si in toate showroom-urile din tara. Va putem face o oferta personalizata pentru ca dumneavoastra sa beneficiati de solutia cea mai eficienta pentru proiectele in care vom colabora! Oferta din stoc marmura alba,marmura neagra si o multime de modele. Cel mai bun pret pentru marmura direct de la producator.

marmura model bookmatch Cluj Napoca| marmura model bookmatch Timisoara| marmura model bookmatch Bucuresti| marmura bookmatch Oradea| marmura model bookmatch Sibiu| marmura depozit Bistrita| marmura model bookmatch Zalau|